sâmbătă, 20 iulie 2013

Parintele Ilie Lacatusu, grabnic ajutatorul

                                                                             

Parintele Ilie Lacatusu 
este sarbatorit, in fiecare an, la 20 iulie, dimpreuna cu Proorocul Domnului, Ilie Tesviteanu
I-am asezat, aici, spre cinstire si pomenire.

 Pentru cei care au nevoie de ajutor, in orice problema, va indemn sa nu pregetati a-i chema in ajutor, in rugaciunile voastre!
Parintele Ilie Lacatusu, este de gasit in Capela sa din Cimitirul Giulesti, la capatul tramvaiului 11. Nu va temeti ca nu va descurcati, doar sa va doriti sa ajungeti si ...veti ajunge, si-l veti gasi, negresit, si..negresit veti primi ajutor!

Puteti merge la Capela, toata ziua, de cind se deschide Cimitirul, si pina se inchide, probabil de la 8 la 19. Si va rugati nestingheriti, linga Capela. Daca doriti sa intrati in Capela, incercati sa va incadrati in program. Joi, simbata si duminica de la 13,00 la 18,00.
Indrazniti! Parintele Ilie Lacatusu este grabnic ajutator. Mergeti si-l rugati sa mijloceasca pentru voi, inaintea Domnului, pentru ca are mare trecere!
Cei care n-aveti servici, cei care n-aveti copii, cei care sinteti bolnavi si deznadajduiti ca doctorii nu va mai gasesc leac bolii, cei care sinteti in strimtorari si neputinte de orice fel, INDRAZNITI! Veti primi ajutorul si mijlocirea parintelui Lacatusu! 
Cei care nu puteti ajunge la Capela din Cimitir, strigati-l, si rugati-l sa va mijloceasca cererile voastre inaintea Domnului!
Nu uitati sa faceti rugaciune de cerere pentru iertarea pacatelor, cu pocainta, adica, cu zdrobire de inima, si cu aducere-aminte si parere de rau pentru toate cele rele pe care le-ati savirsit!  Ca Domnul Iisus, Mintuitorul, vazind aceasta, sa se milostiveasca spre voi, sa va ierte, si, mai apoi, sa va implinaesca cererile din rugaciunile voastre. Cind stati de va rugati, aduceti-va aminte ca la Dumnezeu, TOATE sint cu putinta! Si Domnul Hristos, ne iarta, numai sa i-o cerem! Si..Domnul miluieste! Si ne scoate de la vrajmasii nostri, ne scoala din patul bolii (orice nume ar purta aceasta -boala-!; chiar cancerul de ar fi, la Dumnezeu este cu putinta orice!; iar Sfintii LUI, mijlocesc pentru noi, daca si noi ii cinstim cum se cuvine, si ne rugam cu credinciosie!).
Dumnezeu sa va ajute tuturor, si sa va implineasca rugaciunile, pentru mijlocirea Sfintilor Lui, Proorocul Ilie Tesviteanu, si a parintelui Ilie Lacatusu, cei sarbatoriti in 20 iulie! Amin.

3 comentarii:

  1. Mai este valabil acest program?
    Joi, simbata si duminica de la 13,00 la 18,00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am auzit sa se fi schimbat ceva in program. Asa ca daca vrei sa mergi, du-te in acest program, ca sa intri in Capeluta. Dar poti merge la parintele Lacatusu, si in afara acestui program. Simpla prezenta linga Capela lui, sau chiar chemarea parintelui, in rugaciune, te va ajuta! Poate nu imediat, si poate nu fix pe chestiunea ceruta, dar cu siguranta, un raspuns, cumva vei primi!

      Ștergere
  2. Textul din acest Blog, il veti regasi in Cartea: "Parintele Ilie Lacatusu, grabnic-ajutatorul", scrisa de Antoaneta Radoi, aparuta la sfirsitul lunii mai 2014. Cartea a fost recenzata intr-un foarte scurt interviu, public, de catre criticul literar Aureliu Goci, pe 1 iulie. Interviu inregistrat la Bookfest 2014. Il puteti vedea atit pe Blogul acesta, cit si pe youtube, accesind numele autoarei! Cin edoreste sa achizitioneze Cartea, poate lasa un mesaj aici, si veti fi contactati!

    RăspundețiȘtergere